Kotisivujen toiminnassa on ollut toimintahäiriöitä palvelintilan toimittajasta johtuen – nyt sivut toimii taas uuden palveluntarjoajan leivissä. Kiitos taas kaikesta avusta Pudasjärvelle :).

Sivujen ”retuperälläoloon” on syynä myös kesän pentukiireet sekä jahtien täyteinen syksy – päivittelyä siis riittää aina kesältä saakka, mm. P ja O pentujen omat sivut on vielä tekemättä, mutta nyt on taas työkalut kunnossa ja aikaakin paremmin.

Kesän 2022 pennut ovat ehtineet kasvaa jo 5 kk ikään, ja aktiivisilta omistajilta terveisiä pentujen alkutaipaleelta on saatu mukavasti ja lähialueella asuvien kanssa myös muutamia kertoja kokoonnuttu. Piakkoin pääsemme kokoontumaan muuallakin asuvien pentujen & omistajien kanssa yhteistreeneihin! Pentujen kehittymisen ja koulutuksen edistymisen seuraaminen kasvattajana on aina vain oman intohimon/ mielenkiinnon kohteena, eikä siihen kyllästy. Se on myös varsin hyvää palautetta kasvattajalle nähdä pentujen kehityskaarta luontaisten ominaisuuksien ja koulutettavuuden osalta. Ja unohtamatta sitä, että pentujen ilo, oppiminen ja hauskat touhut, se jos mikä – tuottaa juuri sitä iloa niin uusille omistajilleen kuin meille kasvattajillekin, vaikka välissä päätä raavitaankin.

Mukavaa loppusyksyä!