Kertyneitä kanakoirakokemuksia

Memmu

Seisovia koiria ja niiden kanssa metsästystä vuodesta 1992. Kasvatusta vuodesta 1996.

Omistamiani omia koiria on ollut verraten vähän, koska kaikilla on pyritty metsäsämään mahdollisimman pitkään ja paljon, koko käyttöikä mahdollisimman hyvin hyödyntäen.

Omat seisojani:

1x pms (1992)

4 x kkss (1999 alkaen)

Yksi kkss on ollut töpöhäntäinen ja sillä vain yksi palkintoon johtanut koestartti Ruotsissa. Kaikki muut kolme kkss ovat nousseet Suomessa VOI luokkaan.

Olen osallistunut Suomessa kaer – kokeisiin karkeakarvaisilla saksanseisojilla 52 kertaa. Omien koirien lisäksi olen osallistunut kokeisiin kolmella kasvatillani yhden tai kaksi krt per koira. Näiden koulutukseen olen myös jollain tapaa osallistunut.

Kokeista olen näiden koirien kanssa saavuttaneet 39 krt tuloksen. 14 kertaa on kohdallemme osunut 1.palkinto.

Kolmella koiralla olen osallistunut Ladies Trial kilpailuun joista on tullut 3 x LT voitto ja 1 x LT 2. sija.

Kahdella omalla koirallani ja yhdellä kasvatillani olen osallistunut Niesta – kilpailuun: 1 x finaalipaikka ilman sijoitusta (luovuin finaalipaikasta), 1x Niesta voitto, ja 1 x Niesta 2.sija.

Kaikilla 3 lla omalla koirallani olen osallistunut Junkkariin, ja joka kerta on koira tullut palkituksi. 2 x NUO1 ja Junkkarin finaalipaikka, joista toisella sijoituksena Junkkarin 2.sija.

2 x FI KVA

Kansainvälisestä FCI kokeesta bon, ja MM kisassa FCI n säännöin tres bon.

 

Ari

Metsästystä seisojilla vuodesta 2005.

Kouluttanut/omistanut yhden oman seisojan (kkss) , jolla kertyi kokemusta Niesta finaalista, Junkkarifinaalista (NUO1), nousi VOI luokkaan (AVO1) ja tuli 3 vuotiaana KVA käyttövalio (3xVOI1)